background
Buismotorcalculator
Bepaal eenvoudig het juiste pakket met onderstaande calculator
Bestelvoorwaarden
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!

Bepaal eenvoudig en snel welk buismotor pakket u nodig heeft!

ROLLUIK
Om te bepalen welke as u heeft doet bij een rolluik het volgende: u laat het rolluik geheel naar beneden zakken en voelt met uw hand in de kast. Op het moment dat uw hand om de as past heeft u een 8 kant 40mm as. Indien dit niet mogelijk is heeft u een 8 kant 60mm as. 

Een rolluik heeft meestal een 8 kant 60mm as. Bij oudere rolluiken bestaat de mogelijkheid dat het rolluik een 8 kant 40mm as of een ronde 50 mm as heeft. Wanneer het rolluik bij deze 2 astype's breder is dan 200cm adviseren wij een nieuwe 8 kant 60 as te plaatsen. Wij leveren deze as tegen een zeer gereduceerd tarief.

SCREEN
Om te bepalen welke as er in uw screen zit dient u de kap eraf te halen. Een screen heeft meestal een 63mm as met platte doekgleuf. OPMERKING: Indien de kast van de screen kleiner is dan 85mm x 85mm zit er een dunnere as in en is het niet mogelijk uw screen elektrisch te maken.

ZONNESCHERM
Om te bepalen welke as een zonnescherm heeft rolt u het hele zonneschermdoek af zodat de as bloot komt te liggen. Een zonnescherm heeft meestal een ronde 78mm as met een inkeping waar het doek in hangt. Een andere mogelijkheid is dat uw zonnescherm een 80mm as heeft zonder inkeping. Mocht dit het geval zijn, dan is het niet mogelijk om uw zonnescherm elektrisch te maken.

Asdikte:

Toon advies
Voordelen
  • Hoog comfort niveau
  • Eenvoudige montage a.d.h.v. Nederlandstalige handleiding
  • Telefonische ondersteuning
  • Aangesloten bij Webshop Trustmark
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!